På det senste #6 – sommerferie edition

Den første halvdel af min sommerferie er over. Jeg har brugt det meste af den i Århus sammen med min familie, mens August skal bruges i Aalborg inden studiet starter igen d. 2/9.

IMG_2372

Jeg var en tur på fyn og besøgte Egeskov slot. De havde lige været dårlig vejr i en uge, men denne dag sag meterologerne, at det skulle blive godt vejr. Min tillid til dem var dog i bund, så jeg fik alt for varm tøj på, for de fik selvfølgelig ret. Det var en varm, men god tur

IMG_2380 IMG_2386

Det blev også til en tur på Strandbaren i Århus med min gode veninde, hvor vi fik slikket lidt sol. Selvfølgelig blev jeg lidt rød, men heldigvis fortog det sig hurtigt igen.IMG_2407

Jeg har været på opdagelse i min mors bogreol og fundet et par bøger jeg har lånt med hjem. En af dem er Barndommens Gade – en rigtig klassiker af Tove DitlevsenIMG_2416 IMG_2428

Det blev også til en tur i Den gamle by i Århus, hvor jeg endelig fik set 70’er udstillingen. Det er virkelig sjovt, og der er kommet flere ting, som man kan interagere med. For eksempel kollektivets telefon med drejeskrive, hvor man kunne ringe nogen op. Det var ret skægt at se. Med hjem kom de to smukke damer fra FDB reklamerne – cikelpigen og hendes ven tobakspigen

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar