En ny hverdag som græsenke

IMG_0086_crop

Er der overhovedet nogen der bruger ordet græsenke mere? Hvis man ikke lige kender ordet, så betyder det i følge ordnet.dk:

kvinde der en kort tid lever alene fordi hendes mand eller samlever er bortrejst

 .. og det er hvad jeg snart bliver. Som jeg kort fortalte i dette indlæg, så skal min kæreste og jeg ikke længere læse den samme uddannelse. Faktisk slet ikke. Jeg bliver i Aalborg og fortsætter med Politik og administration, mens han skal læse cand.it i Århus. Det bliver noget anderledes end vi før har været vant til. Vi har jo nærmest har været sammen om alt undtagen semesterprojekterne. Det har både sine fordele og ulemper at læse den samme uddannelse som sin kæreste, hvilket jeg skrev om i indlægget “når man er kæreste med sin medstuderende“.

Jeg tror det er godt, at vi ikke skal læse den samme kandidat. Egentlig har vi hele tiden vidst, at det nok skulle ende sådan, men nu står vi midt i det. Om en uge bliver hverdagen en helt anden end den vi har kendt i tre år. På en måde føler jeg lidt, at jeg nu skal stå på egne ben, idet vi nærmest har hængt sammen i det tre år på bacheloren, men det bliver også rart, at vi ikke står i skyggen af hinanden og ikke skal sammenlignes med hinanden.

Det bliver spændende at se, hvordan hverdagen bliver, når vi ikke længere skal være sammen hele tiden, men kun når vi er derhjemme. Nu skal vi arbejde med dét vi hver især synes er spændende, og jeg er ikke i tvivl om at det nok skal blive godt.

FØLG MED VIA FACEBOOK HER


Skriv en komentar