Status på projekt offline

offline

For noget tid siden skrev jeg lidt om at være offline – jeg lavede tilmed en plakat, som man kan printe ud og hænge op som en reminder. Men hvordan går det så med at være offline? Det går faktisk ikke så godt, selvom jeg er blevet bedre til at lade telefonen ligge. Men når jeg så endelig får den i hånden, så skal jeg sørme også indhente det forsømte.

Det er jo fjollet, for som jeg også skrev i det forrige indlæg, så er man jo sjældent gået glip af noget. Det er jo sjældent, der er noget, som er så vigtigt, at det ikke kan vente. Måske er det mere af kedsomhed, at jeg griber ud efter telefonen, men det er nok en god øvelse at lære at “kede sig” og ikke skulle underholdes hele tiden.

Når jeg igen vender hjem til Aalborg har jeg tænkt mig at printe plakaten ud og hænge op, så jeg bliver mindet om, at telefonen gerne må blive liggende, og der faktisk er mange andre ting, man kan tage sig til. For eksempel at nyde min fine udsigt over Limfjorden, som virkelig kan være smuk, når vejret er godt, eller at læse en god bog eller lytte til en podcast med mine nye hørebøffer.

Du kan stadig downloade plakaten gratis og hænge op. Du må meget gerne tagge mig, hvis du sniger dig online og deler den 😉 Brug #christinandk eller @christinandk

Øver du dig også i at være offline?

DOWNLOAD PLAKATEN HER (A4)


2 thoughts on “Status på projekt offline”

Skriv en komentar