Spar 20% på høretelefoner fra Bluvi

I samarbejde med Bluvi.dk / indeholer affiliate links

bluvi

Jeg har længe gerne ville have en par ‘hørebøffer’ uden ledning, og de var også at finde på min Ønskeliste. De små in ear-høretelefoner falder nemt ud og man kan få ret ondt i ørene af dem. Og så er ledningen bare irriterende. Det er så besværligt, når man har dem på ude, for den sætter sig altid fast i noget eller bliver viklet sammen nede i lommen.

Jagten på de trådløse hørebøffer har været lang, for de fleste er virkelig dyre! Men til sidst faldt jeg over Bluvi.dk, som sælger høretelefoner og højtalere til ret gode priser. Jeg valgte et par fra Bludio til 399 kr., så det er i den billige ende af skalaen. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, når det gælder elektronik – og det er ikke anderledes i dette tilfælde, men jeg synes alligevel, at jeg har fået et godt produkt til pengene!

bluvi2

Først og fremmest er de relativt nemme at betjene, og det er nemt at parre telefon og hørebøffer, når man skal høre musik eller andet. Det går ret nemt, og en sød damestemme fortæller, når enhederne er connected. Men det vigtigste punkt er jo lyden. Faktisk synes jeg at de spiller ret godt og lyden er overraskende god – der blev jeg virkelig glad! Jeg har både hør musik og set Netflix med dem og lyden er at en ret god kvalitet. De eneste punkt, hvor man godt kan mærke, at det ikke er de dyreste er, når man connecter enhederne og ikke har tændt for musikken endnu. Da er der en svag summe-/hylelyd, men den overdøves så snart musikken spiller. Alt i alt er jeg virkelig glad for dem, og jeg er sikker på, at de skal bruges flittigt!

RABATKODE

Hvis du også kunne tænke dig disse hørebøffer eller en anden model fra Bluvi.dk, så kan du lige nu få 20% rabat ved at bruge rabatkoden CNBLOG. Rabatkoden gælder frem til d. 10/7 og kan benyttes én gang pr. læser

FØLG MED VIA FACEBOOK HER
Skriv en komentar