Sommerferie

is

Hold fast, det føles godt at have sommerferie! Jeg var lige hjemme en uge efter jeg var færdig med eksamen, og det var virkelig rart. Nu er jeg hjemme i Aalborg igen for en kort bemærkning. Hele lejligheden er blevet rengjort og ligner igen noget som man kan være bekendt at vise frem.

Selvom jeg kun har haft ferie i to uger er jeg allerede nået til det stadie, hvor jeg virkelig skal anstrenge mig for at huske, hvilken dag det er. Er det mandag eller lørdag? Det meste af min tid går med småprojekter og med ren afslapning. Blandt har jeg fået læst en del i min bog om Ritt Bjerregaard, en ret cool dame, som fortæller om sin opvækst i København og politik. Virkelig interessant.

Og så har jeg kasten mig ud i at høre lydbøger. Noget der aldrig helt har fanget mig før nu. Flere steder kan man lige nu få 2 måneders gratis prøvetid på Mofibo – det passer jo lige med sommerferien – så det valgte jeg at udnytte. Jeg fik det gennem Synoptik, hvor jeg har købt mine briller, men jeg har også set det i Ud&se. Jeg har kastet mig ud i en lydbog om Anker Jørgensen (jeg har åbenbart et eller anden med socialdemokratiske politikere 😛 ), og det er faktisk meget hyggeligt at gå at lytte tid med mine nye hørebøffer.

HUSK at du kan spare 20% på høretelfoner og højtalere fra bluvi frem til d. 10/7 – find rabatkoden i dette indlæg

FØLG MED VIA FACEBOOK HER


Skriv en komentar