På det seneste #5

brunch

På det seneste har jeg:

➕  Blevet bachelor i Politik & administration. Det var en lettelse at få det overstået til eksamen, men også en meget tom følelse bag efter. Så var det bare slut. Nu har jeg fået mit eksamensbevis og er klar til at fortsætte på kandidaten til september. Jeg glæder mig ret meget, til at gøre det jeg ved mere konkret og til praktikken næste sommer, hvor jeg skal ud og prøve det jeg kan af.

➕  Fejret 5 årsdag med min kæreste. Vi startede dagen ud med brunch, som uventet blev akkompagneret af et glas champagne, men klokken havde jo også passeret 11 og det var jo en speciel dag 🙂  Det var en special dag på to måder. Dels fordi vi fejrede at vi har været sammen i 5 år, og dels fordi det på en måde også markerede, at der kommer til at ske en ændring i forhold til vores hverdag sammen. Vi har gået i gymnasieklasse sammen og læst den samme bachelor – altså være sammen hele tiden – og nu fortsætter jeg på kandidaten, mens min kæreste skal læse på Aarhus BSS – men mere om det i et senere indlæg

➕  Virkelig nydt min sommerferie. Jeg nyder virkelig ikke at have en sky af dårlig samvittighed hængende over hovedet og mine egne forventinger til, hvordan det hele skal gå. Nu nyder jeg bare at have tid til at slappe af og bare være mig. Og især ar jeg har kunne gøre det jeg gerne vil og bruge tid på at læse bøger, se serier og udvikle bloggen. Blandt andet har jeg forhandlet rabatkoden til Bluvi til jer og er i gang med andre spændende ting.

KIG MED PÅ SNAPCHAT (christinandk)

snap4 thoughts on “På det seneste #5”

Skriv en komentar