Mens vi venter på solen

the-blacklist-5

I går var det virkelig varm – endelig havde sommeren fundet vej til Danmark, men idag minder det igen om efterår. Så mens vi venter på at solen retunerer kan man passende bruge tiden på at se gode serier! Efter vi droppede flow-tv derhjemme, har vi udforsket et par serier på viaplay og netflix – nogle bedre end andre. Her er min personlige top 5 lige i øjeblikket:

#1 How to get away with murder
Der er kun én sæson på Netflix, men det er til gengæld også en virkelig god sæson. I starten kan det være lidt svært at finde ud af tiden og hvad der egentlig foregår, men jo længere man kommer, jo flere brikker falder på plads. Serien handler om en juraprofessor, hendes studerende og en ulykke. De studerende hjælper deres professor med sagerne, men pludselig er de involveret i et mord

#2 The blacklist
Måske burde The blacklist egentlig være #1. Jeg tror faktisk det er min all time favorit serie. Den er virkelig god! En forbryder, Red, henvender sig til FBI og vil kun tale med én person, Elizabeth Keen. Serien handler om de kriminelle, som Red hjælper Keen og resten af hendes task force med at fange, men Red er udspekuleret og er hele tiden to skridt foran og gør ikke noget uden han selv får noget ud af det. Samtidig har han også et personligt forhold til Keen, som man på sidelinjen prøver at finde ud af – hvordan er de forbundet? Det er en serie der aldrig bliver kedelig, for der bliver ved med at være ubesvarede spørgsmål

#3 House
Det er en lidt ældre serie, der handler om lægen Dr. House, som er lidt speciel men dygtig til sit job. Det er en serie man ikke behøver at “følge med i” men bare kan se et afsnit af i ny og næ. Det er dramtisk, når patienternes sygdom ikke er, som House og hans team tror, og underholdende når House’s mangel på forståelse for andre mennesker sætter ham i problemer.

#4 Lie to me
Det er underholdende og fascinerende at følge med i hvordan Cal Lightman kan læse hvert et lille træk i ansigtet på folk og afgøre om de lyver eller fortæller sandheden. Lightman og hans team bliver involveret i alverdens sager, hvor de netop skal finde ud af hvem der lyver og hvem der taler sandt.

#5 Orange is the new black
Der er lige kommet er ny sæson, og der er fart på. Piper Chapman kommer i fængsel for en forbrydelse hun begik for mange år tilbage. Fængslet er en ny virkelighed, som hun må lære at agere i. I den nye sæson er Piper måske blevet lidt for godt integreret i fængslet og hun får problemer. Samtidig kommer man også tættere på de andre karakterer i serien og lærer dem bedre at kende.

Hvad er jeres yndlingsserie?

FØLG MED VIA FACEBOOK HER


2 thoughts on “Mens vi venter på solen”

Skriv en komentar