Fra selvstændig til blognetværk

blognetværk bloggers by heart

Jeg har altid selv stået for alt med min blog. Jeg har selv sat den op (med lidt hjælp fra min kæreste, når teknikken driller), selv designet den og selv stået for alle samarbejder, som jeg selv har forhandlet med virksomhederne. Det kan godt være lidt ensomt at sidde bag skærmen og skrive indlæg, selvom bloggen jo repræsenterer en form for socialt fællesskab.

I et stykke tid har jeg tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at blive en del af et netværk med bloggen. Det kan give noget inspiration og en mulighed for at sparre med andre om blogmediet og ideer. Problemet med disse netværk kan tit være, at der er meget fokus på det kommercielle, idet blognetværket jo formidler kontakt mellem bloggere og virksomheder. Derfor har jeg tit tænkt, at min blog ikke har været stor nok (selvom den stille og roligt vokser) til at være en del at større netværk, som for eksempel bloggers delight, og at der derfor kunne være vanskeligt.

Men så faldt jeg over et nyt netværk, som repræsenterer alle de værdier, som jeg synes er vigtige i forhold til blogging. Bloggers By heart er et helt nyt bloggernetværk, som lige er startet. Det er for alle typer blogs, store såvel som små, og hvad jeg synes er vigtigst; man ejer selv sin blog. Det kan lyde banalt og selvfølgeligt, men for mig er det vigtigt at bloggen er min egen og jeg selv har rettighederne til den, således at netværket ikke ejer mine billeder og tekster.

Derfor har jeg valgt at blive en del at Bloggers By heart, og jeg glæder mig utrolig meget til at være med i udvikligen og se hvad der sker! For dig som læser kommer det ikke til at betyde nogen forskel. Bloggen bliver på ChristinaN.dk og designet forbliver det samme. Den eneste forskel er, at Bloggers By heart hjælper med at skabe samarbejder og at deres fine logo er i sidebaren.

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar