First world blogger problem

mobil

Jeg har fået et problem, et rigtig blogger problem, og da jeg første gang tænkte tanken, blev jeg lidt flov. Problemet er, at min iPhone 5’s kamera ikke er hvad det har været, da billederne bliver grumset, hvis der ikke er mere end perfekte lysforhold. Om det bare er fordi telefonen er gammel eller fordi, der er skidt på linsen ved jeg ikke helt. Den er heller ikke helt ny mere og ved at være mærket af alderen.

Men jeg tog altså mig selv i at tænke: “Jeg bliver nødt til at få en ny telefon med et god kamera, så billederne til bloggen ikke bliver grimme”, for det er jo ikke altid jeg har et spejlreflekskamera ved hånden. Pludselig var bloggen kommet til at fylde rigtig meget i mine tanker uden jeg selv var klar over det. Og det var jeg så måske alligevel.

Efter jeg har fået en del afslag ift. studiejob og efterhånden er blevet den evige to’er har jeg besluttet mig for, at lægge lidt mere energi i bloggen og prøve at udvikle den mere. Blandt andet ved at blive en del af et blognetværk, og skrive lidt flere indlæg. Dog kommer jeg ALDRIG til at betragte min blog som et arbejde, men mere som en hobby og en platform, hvor jeg udvikler mig. Begrebet fuldtidsblogger har jeg det lidt ambivalent med.

Så nu har jeg altså kigget på en ny telefon, fordi jeg ubevidst er blevet en “bloggersnob”, der går utrolig meget op i billedkvaliteten på bloggen og at det skal se indbydende ud. Desværre er god billedekvalitet og iPhone ikke altid to ord der hænger sammen, for da jeg undersøgte sagen nærmere viste det sig at Samsung var ret overlegen. Billederne er super skarpe og klare, og det samme kunne man ikke sige om iPhone. Desværre. Jeg er ellers blevet fuldstændig indoktrineret i Apples univers og er superglad for både Mac’en og min iPad, men kameraet på iPhonen, halter altså lidt efter.

Hvilket telefon har I?

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER
8 thoughts on “First world blogger problem”

Skriv en komentar