Sommerfavoritter til under 150 kr.

sommer2

1/ HER  2/ HER  3/ HER 4/ HER  5/ HER  6/ HER  7/ HER

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble | Ambassadør

Om 8 dage er jeg bachelor og kan holde sommerferie! 8 dage! Det bliver rart at få ferie og slappe af efter et semester med masser af fart på. Det glæder jeg mig til. Det bliver rart at komme ned i gear og bare slappe af, uden at tænkte på de tusinde ting, som jeg brude lave.

I kraft af at jeg er ambassadør for Rabble, fik jeg i denne uge en mail om temaet sommer. Hvad betyder sommeren for mig? Faktisk kan jeg bedst lide efterår og forår, for jeg er alt for sart til sommerens varme. Jeg kan ikke holde varmen ud og jeg bliver nemt rød. Men én ting elsker jeg ved sommeren – stemningen. Alt er lidt mere løssluppet om sommeren og stemningen er lidt lettere.

Jeg tænkte, at jeg i dette indlæg vil prøve at sætte fokus på billige sommerfavoritter, som alle koster under 150 kr. Vel at bemærke uden rabatterne, som du kan få gennem Rabble. Jeg har fundet lidt af hvert, der tilsammen udgør et virkelig fint outfit til en af sommerens mange festligheder. Kjolen, øreringe, cap og solbriller er alle fra Nelly, og der lige nu er fri fragt, hvis du handler via Rabble. Godt nok er mit hoved for lille til en cap, men man må da kunne finde nogen til små hoveder. Det vil være en kæmpe hjælp i forhold til solskoldninger, så jeg ikke skal have en steg over næsen igen i år 😛

Sandalerne og hårbåndet kan købes hos asos, hvor der ligeledes er rabat at hente gennem Rabble. Jeg er virkelig vild med sandalerne, dels fordi de er billige og dels fordi de både er pæne og lidt rå. Den kombination er jeg ret vil med! Hårbåndet er virkelig behageligt at have på. Det fjerner håret fra hovedet, så det ikke er for varmt, og på den måde kan man have løst hår, selvom det er varmt. Genialt.

Apropos hår og varme, så vil jeg klart anbefale at bruge en speed blow spray/oil, når håret føntørres. Det forkorter tørretiden og beskytter mod varmen. Det er ren win win, når man har langt hår. Den på billeder hedder Flash Blow Dry Oil og kan købes hos Ezzence til en god pris, der kun bliver bedre med rabatten du finder på rabbles hjemmeside.

 

20164251541421100_sbig



4 thoughts on “Sommerfavoritter til under 150 kr.”

Skriv en komentar