DIY: Billig og naturlig face scrub

faces crub

Jeg bliver nødt til at dele dette lækre tip med jer! Min hud er virkelig sart – en konsekvens af at have været lidt for rundhåndet med parfumen som teengager. Jeg kan ikke længere tåle parfume og andre kunstige ingredienser i cremer og andet der skal på huden. Så hvis i sidder derude og også er rundhåndede med parfumen, så hold lige lidt igen, bare en gang i mellem, for det er virkelig ikke sjovt at være sart!

Nok formaninger, mere om dét, som det rent faktisk skal handle om. Forleden lavede jeg denne face scrub (kan også bruges som body scrub) og det viste sig at være virkelig effektivt, og så indeholder den kun naturlige ingredienser, som de fleste af os har i køkkenskabene. Der er ikke nogen grund til at gøre det mere kompliceret og kunstigt end det egentlig er nødvendigt. Min hud blev virkelig blød og glat af en omgang med denne scrub.

faces crub

Ingredienser:

  • 2 dele sukker/salt
  • 1 del honning
  • 1 del citron

Sådan gør du:

  • Bland ingredienserne i en lille skål
  • Gør ansigtet fugtigt
  • Tag scubben på fingrene og skrub huden med små cirkelbevægelser
  • Skyl
FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar