Tip til sund og lækker morgenmad i varmen

smoothiebowle

Lige som jeg afleverer bachelorprojekt, kommer somervarmen. Det er vist noget man kan kalde god timing. Det eneste der står på min to-do liste den næste er uge er: afslapning. Og også lidt oprydning, idet det ligner en mindre krigszone. Det var ikke lige oprydning der blev prioriteret, når man kun kommer hjem for at spise og sove.

Nok om det. Det som dette indlæg skal handle om, er et tip til lækker og også sund morgenmad. Når det er varmt er det ikke altid man har lyst til det store, men denne morgenmad er både lækker og velsmagende. I morges havde jeg besluttet mig for at lave smoothie, men på en ny måde. Jeg lod være med at tilføje så meget væske, så det nærmest blev til en form for sorbet. Det var virkelig lækkert og forfriskende.

smootihiebowle2

Opskrift

  • frossen banan
  • jordbær
  • hindbær
  • vaniljesukker eller pulver
  • væske – mælk eller vand

Hold igen med væsen. Konsistensen må gerne være lidt tyk – så er det næsten som at spise is til morgenmad. Top med musli eller andet der knaser. Det er virkelig lækker og jeg tror ikke det er sidste gang, jeg skal have det til morgenmad.

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar