På det seneste #4

seneste4

Der sker ikke så utrolig meget i mit liv lige i øjeblikket. Det meste af tiden går med at skrive projekt, og når jeg kommer hjem prøver jeg at finde ny energi til dagen efter. Lige nu sker det med random spil på min iPad, et blad og en par afsnit af Lie to me.

På det senste

 har jeg (naturligvis) brug en del tid på mit bachelorprojekt. Det går fremad og brikkerne begynder at falde på plads. Det er virkelig rart!

➕ er der sket virkelig mange gode ting. Det er som om at sol, måne og stjerner står helt perfekt for mig lige nu. Endelig går tingende i min retning – kender i den følelse? Jeg håber virkelig at det varer ved en månedstid endnu! (hvad der præcis er der er sket, må i altså vente lidt med at få at vide)

➕ har jeg haft humørsvingninger som en teenager. Når man skriver projekt, så kommer man altså igennem alle følelserne. Den ene dag er tænker jeg at vi har sindsygt travlt, og den næste dag tænker jeg at vi nok skal nå det. Nøglen til at overkomme alle disse følelser er overblik, og nu hvor brikkerne stort set er faldet på plads er overblikket tilbage. Jeg har det bedst, når jeg har overblik og styr på tidsplanen.

➕ er jeg blevet meget bedre til at kontrollere mit stressniveau. Jeg kan bedst lide at være i meget god tid, men jeg øver mig i, at det er okay eksempelvis at komme 5-10 min før i stedet for 15 min før man skal mødes uden at få stress. Samtidig er jeg også blevet bedre til at håndtere, når jeg i momenter føler mig stresset. Det handler om at trække vejret og skabe sig et overblik.

➕ har jeg virkelig haft rejsefeber. Eller måske bare sommerferiefeber, og det blev ikke bedre af, at vejret er blevet sommerligt. Jeg glæder mig til sommerferien og til at kunne slappe af og kalde mig bachelor inden det går løs med kandidaten.

KIG MED PÅ SNAPCHAT (christinandk)

snapSkriv en komentar