Er en bachelor noget at fejre?

ba
Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble | Ambassadør

Den sidste månedstid har for mange stået på familiefester i lange baner med konfirmationer, og snart begynder sæsonen for bryllupper. Der er ikke rigtig flere konfirmationer tilbage i min familie, udover min søster, men der er tre år endnu, og jeg er heller ikke inviteret til bryllupper, selvom min kæreste og jeg efterhånden har fået den alder, hvor vennerne begynder at blive forlovet, gift eller endda begynde at tænke på børn.

Der har ikke været nogen anledning til at trække i det fine dress. Den største begivenhed den sommer er, at jeg bliver bachelor, men det er jo ikke rigtig noget man fejrer. Det er ikke lige som i gymnasiet med en hue og studentergilder. Det er snarere bare et skridt på vejen mod kandidaten – ikke rigtig noget man lægger mærke til. Jeg har dog hørt om nogen der har holdt gallafester, men det virker til at det snarere er undtagelsen end reglen. Det skal dog ikke stoppe mig i at fejre det en lille smule. I fint tøj, hvis anledningen byder sig.

ba-outfit

Alle delene kan naturligvis fås til en god pris. Jeg er vild med skoene, både feminine og elegante. Skoene har jeg fundet hos Spartoo, og går man gennem Rabble er der en del rabat at hente. Lige for tiden har jeg forelsket mig i de klassiske herresko, for det ser bare pænere ud end udtrådte sneakers, når man går i skjorte til hverdag. Og så ser de også pæne ud til fest, for jeg kan (desværre) ikke gå i høje sko, det duer mine fødder bare ikke til. Nederdelen er fra Miinto og her kan du med Rabble bl.a. få 10% på dit første køb. Toppen tænkte jeg skulle være helt simpel, når der nu er lidt mønster i nederdelen. Det skulle være en simpel og feminin top. Toppen fandt jeg hos stylepit, hvor der naturligvis også er rabat at hente med Rabble, hvor du lige kun kan spare 150 kr. på din ordre. Jeg synes at mit forsøg som modeblogger endte med at blive helt udmærket med et feminint og elegant outfit. Så må vi se, om det bliver til festligheder og fejring at bacheloren, når den kommer i hus sidst i juni.

20164251541421100_sbigSkriv en komentar