8 ting du sikkert ikke vidste om mig

IMG_0077_crop

#1 Jeg er typen der hopper og danser hvis et insekt eller en bi kommer i nærheden af mig. Én gang sad jeg stille, som folk siger at man skal, og det er den eneste gang jeg er blevet stukket. Ergo min teknik virker bedre

#2 Jeg kan ikke blive brun. Det er næsten fysisk umuligt. Sidste år var det eneste sted, hvor jeg blev brun nakken. Lige mellem t-shirt kanten og hårgrænsen. Og samtidig kan man se mine solskoldninger i flere år efter, hvorfor jeg blandt andet har streg hen over næsen – heldigvis kan man næsten ikke se den mere.

#3 Apropos ovenfor, så kan jeg ikke lide creme. Jeg kan ikke lide følelsen af at være fedtet, så der er jo en perfekt kombination med, at jeg bliver rød bare af at kigge på godt vejr.

#4 Jeg har aldrig nogensinde farvet mit år. Jeg er blevet spurgt om det mange gange, men det er altså helt naturligt. Min hårfarve er lidt ubestemmelig, men min frisør sagde engang at det var guldfarvet, hvilket jeg egentlig ret godt kan lide.

#5 Jeg bruger størrelse 36 eller 37 i sko. Fordelen er at man nogle gange kan få rabat fordi børnestørrelserne er store. Ulempen er at min lillesøster på 11 driller mig med det hver gang, fordi hun er ved at overhale mig

#6 Min guilty pleassure er sladder. Jeg læser altid forsiderne og sladderbladene, når jeg er ude at handle. Man må jo følge med 😉

#7 Jeg er ret fascineret at rummet og elsker at se programmer om big bang. Især dem med Stephen Hawking, han er altså ret fascinerede.

#8 Jeg har ikke noget kørekort. Jeg er simpelthen for nærig til at kaste så mange penge efter et kort til min pung, når jeg ikke kan bruge det til noget, når jeg ikke har nogen bil

KIG MED PÅ SNAPCHAT (christinandk)

snapSkriv en komentar