5 ting jeg gerne vil gøre noget mere

plante

#1 Lytte til flere LP’er og udvide samlingen. Det er et eller andet særligt ved at høre musik på LP frem for Spotify. Det er mere autentisk og det lyder bedre. Min pladespiller står stadig i kælderen, den har aldrig fået en plads efter jeg flyttede hjemmefra (for 3 år siden)

#2 Lytte til flere podcasts. Jeg er vild med Den korte radioavis med Kirsten Birgit Schøitz Kretz Hørsholm og BorgenUnplugged, men jeg vil gerne høre flere. Det er en god måde at få viden på, men jeg hører dem bare for sjældent. Måske fordi jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal lave imens jeg lytter. Kan I anbefale nogle gode podcasts?

#3 Gå til frisøren. Det er så rart imens man sidder i stolen, når man kan slappe af og blive nusset om. For mit vedkommende er det dog næsten altid “spildt”. En måneds tid efter jeg har siddet i stolen er mit hår langt igen, så jeg føler mig altid lidt snydt. Derfor trækker jeg aldrig frisørtiden til det er mest nødvendigt, for så føler jeg at jeg får mere ud af det, og det holder lidt længere – men det er jo grundlæggende vildt fjollet.

#4 Være udenfor og nyde vejret og få noget frisk luft. Det er med at nyde når vejret er godt og komme ud. Ud og få noget frisk luft og lidt ilt til hjernen. Det kan ikke skade nogen.

#5 Lade være med at stresse over ting, jeg alligevel ikke kan ændre på. Nina Q lagde forleden dag et billede på Instagram, med en ret sigende tekst. Nogle gange skal man bare huske at trække vejret, for hvis man ikke gør det, så er det selvforstærkende, så følelsen af stress og press bliver stærkere. Træk vejret, det skal nok gå.

Hvad vil du gerne gøre noget mere?

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar