Rejsefeber og en slunken bankkonto – intet problem

rejse
Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble | Ambassadør

Billedet er fra sommeren 2013, hvor min kæreste og jeg fløj til Bruxelles – min første flyvetur. Det var sommeren inden jeg startede på universitetet, og siden har jeg faktisk ikke været på udlandsrejse, men nu kribler det i mig igen. Jeg har fået rejsefeber, men jeg er ikke sikker på at min bankkonto er enig med mig i, at det er en god ide. Jeg har mest af alt lyst til at tømme min konto og rejse langt væk i sommerferien, så jeg kan tanke lidt ny energi og være klar til kandidaten.Heldigvis findes der en masse sider på nettet, hvor man kan finde gode priser. Og jeg skal da ikke være bleg for at indrømme, at jeg har besøgt dem et par gange de sidste uger. Især nu hvor sommeren åbenbart er sat på pause til fordel for sne og hagl.

For et par uger siden fik jeg en mail, hvor jeg blev spurgt om jeg ville være ambassadør for Rabble. Jeg svarede promte ja (da emailen igen poppede op i min inbox efter at være blevet begravet af et par andre). Rabble.dk samler de alle rabatkoder og tilbud, og lige nu kan du spare en del på din rejse. Blandt andet har DTF travel lige nu 60% rabat på superdeals, som du kan finde på Rabble.dk – det er immervæk en del penge at spare. Over halvdelen af rejsens pris! Også Hotels.com holder udsalg, hvor du kan spare op til 40% på dit hotel med rabatkoden fra Rabble.dk, men hvis du er den mere spontane type, så klik ind på Expedia på Rabble.dk – de har lige nu billige last minute afbudsrejser. Følg links’ene og find alle de gode tilbud!

Selv kunne jeg virkelig godt tænke mig at rejse til en europæisk storby. Jeg er ikke så meget til badeferie, for når jeg endelig er rejst væk, så vil jeg også gerne opleve noget udover samtlige drinks på drinkskortet og badedyrene i poolen. Jeg vil se noget og prøve noget. Øverst på min liste står Berlin, London og Paris. Klassikerne, for jeg er ikke den mest berejste, så de skal opleves på et tidspunkt.

20164251541421100_sbig

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


1 thought on “Rejsefeber og en slunken bankkonto – intet problem”

Skriv en komentar