Om bachelor og bachelor(t)

Det føles altså stadig lidt underligt. At jeg og min gruppe har valgt emne til bachelorprojektet og nu også har fået en vejleder, så vi snart kan komme i gang. At jeg til sommer ret faktisk har en uddannelse, og kan krydse af i feltet for videregående uddannelse i stedet for gymnasial uddannelse næste gang, jeg får et spørgeskema. At jeg er kandidatstuderende efter sommerferien.

Der er ofte mange, der omtaler bachelorprojektet som bachelort, når man er nået en månedstid hen, og man opdager, hvad det egentlig er man har rodet sig ud i, og ikke mindst hvor meget arbejde der faktisk er i at skrive et projekt. På en måde er bacheloren for mig bare “just another day at the office” fordi jeg har prøvet det ret mange gangen før, eftersom vi skriver semesterprojekter på AAU.

Jeg frygter ikke at dumpe på, at jeg ikke svarer på min problemformulering, det ved jeg at jeg gør. Jeg kan godt det grundlæggende håndværk efterhånden. På den anden side er kravene også ret store, for det er jo reelt et stykke forskning, man producerer, så på den måde bliver det også en udfordring at inkorporere de mange krav i projektet. Der er pludselig mange ting, man skal holde styr på og huske at have med, så man kan ikke bare tage den på rutinen. Men jeg er glad for, at jeg har prøvet det før, eller i hvert fald noget der ligner, så jeg ved at det bliver svært, men også at det nok skal gå.

Jeg glæder mig til at komme i gang, for jeg er sikker på at vores projekt bliver godt, men jeg også sikker på, at det nok skal blive hårdt, når vi når hen i april/maj og det skal til at være færdigt – så er det måske en bachelort og ikke en bachelor 😉

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM

 
Skriv en komentar