Om at være slave af flow tv og om at få mere tid

Jeg har gjort noget drastisk, som jeg aldrig troede skulle overgå mig. Jeg har sagt mit tv-abonnement op. Mig af alle mennesker. Jeg tror at jeg er det eneste menneske i verden, der godt kan lide at se reklamer. Jeg kan de fleste sange fra reklamerne uden ad og holder mig ikke altid tilbage herhjemme, når de kommer i fjernsynet. Jeg kan generelt bare godt lide at se fjernsyn, bare sidde og sumpe og glo ind i skærmen, når jeg skal slappe af.

Men nu er det altså slut. Der er sort skærm, når man trykker på knappen. Min kæreste og jeg beslutte at sige tv-pakken op, da det dels var blevet ret dyrt og dels fordi det gik op for os, at vi så fjernsyn fra kl 18-22 hver dag. Uden egentlig at se noget nævneværdig interessant. Det måske lidt spild af tid.

Derfor bliver valget om at se tv måske lidt mere velovervejet fra nu af, fordi vi skal anstrenge os lidt mere for det. Det er ikke bare at trykke på knappen og være slave af halvdårlig flow tv. Det er et aktivt valg. Mine planer er, at vi skal bruge aftentimerne på fordybelse og tid sammen. Blandt andet ser vi et par serier sammen for tiden – The blacklist og Sjit happens. Og så vil jeg også gerne blive bedre til at læse bøger om aftenen. Stilhed er helt okay.

Hvordan prioriterer i jeres tid om aftenen? Er den dedikeret til noget bestemt?

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


4 thoughts on “Om at være slave af flow tv og om at få mere tid”

  • Det træ har jeg også engang taget et billede af. Det gør gåturen i skoven så meget mere tankefuld… Og gode tanker i blogindlægget, jeg har ikke haft TV de sidste fem år, og jeg mener ikke jeg er gået glip af noget. Held og lykke med det 🙂

    • Helt enig – det træ giver anledning til reflektion. Derfor synes jeg også det passede så godt ind.
      Det er godt at høre, så skal jeg nok klare den 😉

Skriv en komentar