Nyt design & Se mig, jeg er i Agenda!

Som kom der altså et nyt design igen. Jeg havde lige skiftet, men jeg kunne simpelthen ikke få det til at fungere ordenligt, og det var svært at se hvad der stod, og det dur jo ikke. Hvad er en blog, hvis man ikke kan læse hvad der står? Derfor måtte jeg opgive, og enten finde et nyt eller gå tilbage. Men så faldt jeg over dette smukke tema, som nærmest får bloggen til at ligne et magasin. Sådan et hvor der kun er klummer. Det er alligevel også altid det bedste ved et blad, synes jeg 🙂

Det var en update på designet, men jeg ville også fortælle at mine Kære Mads og monopolet-indlæg (del 1, del 2, og del 3) i denne måned kan læses i Agenda på opfordring fra en af mine medskribenter. Det er jeg ret stolt over faktisk! Jeg er sikker på, at der er mange, der har oplevet det samme, og jeg vil gerne være med til at støtte op om, at det er okay at være i tvivl og ikke være et eller andet supermenneske, der lever sit liv i femårsplaner. Det er helt normalt at være i tvivl, og det helt okay ikke at have en slagplan for, hvad man skal resten af sit liv. Når det så er sagt, så kommer man langt ved at tænke sig om og mærke efter. Og det har jeg gjort, men mere om det i Del 4, hvor jeg fortæller om konklusionen på det hele – hvad ender jeg med at søge ind på?

 Skriv en komentar