Når man er kæreste med sin medstuderende

Jeg må næsten kunne betragtes som en ekspert på dette område! Min kæreste og jeg gik i samme gymnasieklasse og blev kæreste mellem andet of tredje år, og vi har læst den samme bachelor i Politik & administration. Når man går på samme studie med sin kæreste kan der godt opstå nogle lidt trælse situationer, men det kan også vise sig at være en fordel på andre punkter. Der er mange forskellige løsninger – nogen lader nærmest som om at de ikke kender hinanden på studiet, og er aldrig sammen, mens andre sidder sammen og holder i hånden. Min kæreste og jeg er en del sammen, men når vi er på studiet er vi mere venner end kærester, og vi er ikke i gruppe sammen projekter. På den måde har vi fundet en mellemvej, så både studielivet og privatlivet kan fungere.

Fordele ved at være kæreste med sin medstuderende

  • Din kæreste forstår godt at du eksempelvis er stresset. Han går igennem det samme
  • I forstår hinanden, når i diskuterer studierelevante emner
  • I kan hjælpe hinanden med studiet

Ulemper ved at være kæreste med sin medstuderende

  • I er sammen hele tiden, så samtalen kan risikere at gå i stå, fordi i oplever det samme hele tiden
  • Det er kan let blive til en konkurrence – hvem har læst mest, hvem har forstået stoffet rigtigt og hvem får den bedste karakter?
  • I er presset i de samme perioder, hvilket kan være en smule hårdt.
FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar