Kære dagbog: En uge i mit liv – Del 1

Billede 02-01-2016 11.36.58

Jeg har den seneste tid set en del bloggere, som er begyndt at fortælle mere detaljeret om deres hverdag – hvad de skal, og hvordan man får tid til det hele. Jeg blev inspireret og har valgt at dele denne uge med jer – den første del giver et indblik i hvordan en dag ser ud, når man er til eksamen, og en del 2, hvor planerne står på fødselsdag og gruppemøde. Jeg håber i synes om det! 🙂


MANDAG

06:30: Jeg vågner lidt før uret ringer efter en nat med dårlig søvn. Ikke perfekt timing, når eksamensopgaven udleveret om 2,5 time. Ligger på sofaen og blunder indtil min kæreste står op. Spiser morgenmad og får lavet en solid madpakke

08:10: Cykler mod biblioteket hvor vi (min kæreste af og jeg læser det samme) skal mødes med gruppen. Vi taler lidt om vores forventninger til eksamen og hvem den nye minister mon kan være

09:00: Eksamensopgaven er online. Først er jeg lettet over temaet og spørgsmålet, herefter en smule forvirret og opgivende. Vi diskuterer længe, hvordan vi egentlig skal forstå spørgsmålene, og efter et par timers diskussion lykkes det.

12:45ish: Koncentrationen er sluppet op. Vi kan ikke koncentrere os mere og hovedet er fyldt med en masse tanker og ideer. Overblikket er væk. Vi hyggesnakker lidt, indtil kl 13:00 hvor den nye minister offentliggøres og herefter er der fælles udflugt til Kiwi – vi har brug for snacks.

13:30: Hjemme igen. Kan ikke helt finde ud af hvad slagplanen er. Sidder lidt og ser snaps og læser blogs og sætter musik i ørene. Det må hjælpe på humøret og motivationen. Spiser den madpakke jeg lavede i morges og så i gang med at få skabt et overblik over opgaven.

14:00ish: Endelig kom der skub i det, hul på bylden – kalde det hvad du vil. De første ord er skrevet og og det går stærkt.

17:00: Overspringshandling – leger med temaet på bloggen. Det virker ikke, men jeg kan ikke finde fejlen

18:00: Madlavning. Jeg gider ikke, men det er en nødvendighed

19:00: Hvorfor skal de stå så uklart? Jeg bliver forvirret over, hvordan eksamensopgaven egentlig hænger sammen og uklarhederne gør det svært at fortsætte med opgaven. Forsøger desperat at finde hoved og hale i det hele, men det tager lang tid. Til sidst beslutter jeg mig for at skrive mig ud af problemet.

22:00: Endelig har jeg en slagplan, men det er for sent at gennemføre den nu. Skriver nogle gode noter, så jeg kan fortsætte i morgen. Går i seng og ser to afsnit af Sjit happens for at ryste frustrationen af mig.


TIRSDAG

07:30: Uret ringer, men jeg er virkelig træt, så jeg bliver liggende i en halv times tid. Står op og spiser morgenmad

08:30: Det er svært at ryste trætheden af mig. Tager en hættetrøje på, hatten op og begynder at skrive. Jeg skal være færdig i aften, og der er ingen grund til at det bliver alt for sent. Jeg bliver nødt til at gå i gang nu, så jeg kan blive færdig.

15:00: 2 down, one more to go. You can do it! Efter et par små (læs: store) overspringshandlinger er jeg blevet færdige med 2/3 af opgaven, men hey, jeg fik løst problemet på bloggen, så det nu virker og se pænt ud.

20:40: Endelig færdig. Ser Kurs mod fjerne kyster og læser opgaven igennem én gang, ser et afsnit af Friends og går i seng. Planlægger at stå tidligt op og lave de sidste rettelser


ONSDAG

06:30: Uret ringer. Er træt og ligger lidt inden jeg står op. Trække endnu en gang hættetrøjen over hovedet, brillerne på, og får læst opgaven igennem nogle gange. Skriver lidt til og krydser fingrer for, at der ikke er for meget. Heldigvis holder jeg mig lige under maksimum.

07:45: Aflevere opgaven på nettet. Det føles ret rart, nu skal den bare printes, når jeg kommer ud på universitetet.

08:30ish: tager bussen ud på universitetet, får printet og afleveret. Puha, nu er det slut.

09:30: Mødes med resten af holdet til Afleveringsbar og får et rundstykke. Ender med at blive hængende og sludre med de andre til 14:30

15:00: Hjemme igen. Spiser noget frokost og får gjort rent og ryttet op i det meste af lejligheden, mens jeg hører Den korte radioavis

Resten af aftenen står på afslapning


Du kan læse om resten af min uge på søndag, hvor jeg udgiver anden del

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar