Kære dagbog: En uge i mit liv – Del 2

IMG_2010

Så nåede vi til del to. Den første del gik med eksamen, hvorimod denne del af ugen er meget præget af afslapning og fridage. Velfortjente fridag inden hverdagen kører videre igen


TORSDAG:

09:00ish: Vågner. Står op, får lige en enkelt skive rugbrød inden vi skal spise bruch

10:15: Mine kæreste og jeg spiser en lækker brunch og fejrer min fødselsdag. Og også lidt hans.

11:30: Får handlet og ordnet nogle praktisk ting inden resten af eftermiddagen egentlig bare står på afslapning. Jeg tester tv3play-appen og ser et afsnit af Familien fra bryggen.

18:00ish: Aftensmad, jeg har valgt menuen i dagens anledning; hjemmelavet burger. Det er lækkert og lige som det skal være med ost og hjemmelavet hvidløgsmayo

Aftenen: Vi hygger og ser the blacklist på netflix om aftenen. En ret god serie.


FREDAG

09.00ish: Vågner af mig selv fordi jeg skal tisse noget så forfærdeligt. Står op, det kan jo alligevel ikke betale sig at gå i seng igen. Spiser morgenmad og tjekker sociale medier.

10.30: kommer i tøjet og får handlet de sidste ting til i morgen, hvor mine forældre og min søster kommer til fødseldag.

Eftermiddagen + aften: Vi bliver grebet af sæsonafslutningen på the blacklist. Det bliver til en del afsnit.


LØRDAG

08.45: Vågner af mig selv

Formiddagen: lytter til Mads og monopolet, kommer i tøjet og får gjort rent, vasket op osv, så vi er klar til gæster

14:00: Min mor, far og lillesøster kommer og til fødselsdag. Vi hygger os, spiser boller og senere aftensmad. Det er godt se dem igen.

20:00: Min familie kører syd på, og min kæreste og jeg snupper opvasken.

21:00: Ser temalørdag på iPaden. Dem handler om specielle navne. Nogen jeg nok aldrig helt kommer til at forstå, jeg har jeg har jo selv et meget borgerligt og almindeligt navn. Så almindelig at man ikke kan Google mig.

00:00: Godnat!

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar