Om bachelor, stressniveauer og påskeferie

Når jeg kigger tilbage på dette semester, kan jeg næsten ikke forstå, at det kun er 7 uger siden jeg startede på 6. semester. Det føles som meget længere tid, fordi det er gået så stærkt og der er sket så mange ting. På de 7 uger er der blevet afviklet to kurser og dertil hørende eksamen, hvor den sidste blev afleveret i fredags. Oven i hatten er vi også startet på bachelorprojektet, som er ved at tage form (Det blive så godt!!)

Så lige nu er jeg en smule forpustet og lidt træt efter at have løbet af sted med fuld fart de sidste 7 uger. Derfor er stressniveauet også lidt rigeligt højt i disse dage, fordi kalderenden er fyldt godt op med aftaler og planer. Men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget – jeg skal nemlig hjem på minipåskeferie. Og jeg glæder mig helt vildt. Ferien skal bruges på at puste ud og komme ned i gear, så jeg er klar til at give bachelorprojektet fuld skrue! 😀

Hvad skal I i påskeferien?

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar