Presset

 

På dette semester er mit skema en kende presset, fordi der skal være plads til at skrive bachelorprojektet, så kurserne afvikles nu. Der er en del undervisning og rigtig meget pensum, som jeg gerne vil læse. Dels fordi jeg gerne vil klare mig nogenlunde hæderligt til eksamen, og dels fordi jeg absolut ikke har lyst til at dumpe min første eksamen på dette semester. Det har jeg ikke tid til.

Netop den replik har været gennemgående de sidste par uger. Jeg har ikke tid. Eller jo, jeg har tid, men jeg prioriterer mit studie rigtig højt lige nu. Og det betyder at jeg er lidt presset. Og træt. Min hverdag er så triviel og ensformig, fordi den nærmest kun består af mit studie og læsning (hvilket måske også er årsagen til stilheden her på domænet)

Jeg har forelæsning hver dag – ofte kl 8 om morgenen – så jeg står tidligt op, tager til forelæsning, tager hjem og læser til dagen efter, spiser aftensmad, ser en lille smule tv for at slappe af og så er det sengetid. Ikke just interessant.

Måske lyder dette blot som én lang klagesang. Det er det ikke. Jeg synes vi skal være bedre til også at tale om, når studielivet er hårdt i stedet for at lade som om, at vi alle er supermennesker, som hverken føler stress eller mangel på overskud. Studielivet er i perioder intenst, og det må man gerne sige højt. Det er ikke altid sjovt.

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar