På det seneste #2

Der er sket lidt siden sidst, både store og små ting. I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en forelæsning, som jeg med nød og næppe fik slæbt mig afsted til, og sidder nu og plejer den mandeinfluenza der har nedlagt mig hele weekenden. Og ja, jeg er den ynkeligt type når jeg er syg – heldigvis er jeg sjældent sådan rigtig syg.

På det seneste:

  • Er jeg begyndt på sjette semester, og har netop i dag afleveret gruppeseddel med vores emne (!!)
  • Har jeg læst mere end jeg nogensiden har gjort før – eller sådan føles det i hvert fald – hvilket nok hænger sammen med, at jeg er lidt presset i øjeblikket med et tæt pakket skema og en forestående eksamen.
  • Har jeg set alt for lidt Netflix. Borset lige fra i weekenden, hvor jeg så ca. 10 afsnit af Friends, da jeg lå under min dyne nedlagt af mandeinfluenza.
  • Har jeg fået den fineste karafel og whiskyglas, som pynter på bakkebordet. Det er det rene Mad men (se det her)
  • Er det gået op for mig at næste uge bliver ret ambivalent – første del af ugen står på eksamen, og den anden halvdel står på fødselsdag.
  • Er jeg startet på bogen “En mand der hedder Ove”, som handler om den gamle bitre mand Ove. Den er lidt barsk, men det er en virkelig god fortælling.
FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar