Jeg er her stadig…

 

Jeg har været stille i et stykke tid. Flere af mine ‘blogger kollegaer’ skriver tit lange undskyldninger og en lovning på at nu skal de nok opdage bloggen mere regelmæssigt. Det har jeg ikke tænkt mig. Jeg vil undskylde.

Det er min blog og jeg skriver kun, når jeg har noget på hjerte, ikke bare fordi jeg jeg burde skrive noget. Jeg har sat mig foran tasterne et par gange og skrevet noget, men det blev halvhjertet og kedeligt. Og jeg synes i har fortjent bedre end et halvhjertet indlæg.

Anyways, så er årsagen til stilheden, at jeg er blevet overmandet af en lang pensumliste, for få timer i døgnet og manglende kreativitet.

Da jeg vågnede i torsdag morgen var jeg lykkelig i et kort sekund, da jeg troede det var fredag. Det var det ikke, og jeg måtte vente endnu en dag på en tiltrængt weekend, som mest af alt skal gå med at indhente den del af pensum jeg ikke kunne nå at læse i ugens løb. I kan godt fornemme at mit liv er utrolig spædende i øjeblikket, ikke? Fyldt med læsning og et forsøg på at følge med, når det hele kører derudaf med 180 i timen.

Hvis i har nogle spørgsmål eller emner, som i gerne vil have jeg tager op, så skriv en kommentar nedfor eller send mig en mail på cn@christinan.dk, så skal jeg nok forsøge at besvare dem.

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar