På det seneste #1


Jeg har valgt at indføre et nyt fast indlæg – På de seneste. Til de der små ting som jeg render rundt og laver og ting fra min hverdag. Det er ret hyggeligt når andre bloggere laver tilsvarende indlæg, og jeg synes ofte de er morsomme, og så kommer vi lidt tættere på hinanden.

På det seneste:

  • har jeg oppet mit selfiegame. Fra nu er skal der være mere mig, og færre billeder af min mac og mit skrivebord.
  • er jeg færdig med eksamen og har nu en hel uges ferie! Den skal bruges på at se Breaking Bad, læse lidt foran til 6. semester(!!) og et smut til Århus
  • er jeg begyndt at følge Miriams Blok. Det er en kæmpe fejl at jeg ikke har gjort det før, for holdt fast hvor er hun morsom!
  • har jeg indført en ‘læs mere’ knap her på bloggen, så jeg bedre kan få et overblik over, hvilken type indlæg I godt kan lide at læse. I er også mere end velkomne til at skrive en kommentar eller en mail, hvis i har spørgsmål eller et emner, som i gerne vil høre mere om. Skal vi lave sådan en spørgerunde?
  • har jeg spist (fattigrøvs)brunch i IKEA. Men det var billigt og smagte udemærket, og vi ved jo allesammen godt, at man ikke kan tage i IKEA uden at få noget at spise 😉
  • har jeg følt mig ret gammel fordi mine feeds på sociale medier flyder over med venner, der er gravide eller er blevet forlovet. Og samtidig viser Instagram mig altid nuttede babyer under ‘udforsk’. Det seneste tiltag er sponsorerede posts for gaviditetstøj… Stop Instagram, du skal ikke prøve at gøre mig skruk.

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar