Om Århus, Dokk1 og 6. semester

 

I skrivende stund sidder jeg på Dokk1, for i går smuttede jeg hjem til Århus. Det er både business og plesure, for i morgen skal jeg fejre fødselsdag (ikke min egen dog), men indtil da, skal tiden bruges på at foreberede mig til i næste uge, så både mac’en og de tunge bøger er slæbt med. Man kan jo ikke komme uforberedt, når 6. semester starter på mandag.

6. semenster!! Det lyder vanvittigt at sige højt, for det betyder at jeg skal skrive bachelorprojekt, og at jeg fra næste sommer er kandidatstuderende. Det er jo helt vildt. Tiden går alt for hurtigt – har I det ikke også sådan?

I dag skal jeg have læst så meget som muligt, så jeg er smuttet som sagt på Dokk1 – Århus’ nye hovedbibliotek og kulturhus (hvis man kan kalde det det). Her er virkelig flot, og man kan sidde og kigge ud på havnen, mens man læser. Det er absolut godkendt. Så en hermed en opfordring, hvis du bor i Århus.


FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM
psst! jeg er også på snacpchat → christinandk


Skriv en komentar