Om nytårsforsæt eller mangel på samme

Så er der allerede gået en hel uge af 2016! Er du gået i gang med dit nytårsforsæt? Det er jeg ikke. Jeg hører nok til den gruppe, der ikke er den store tilhænger af konceptet. Nytåret er en god mulighed for at skabe forandringer i sit liv, men jeg tager det mere løbende. I stedet for et decideret nytårsforsæt sætter jeg mig mål, når jeg synes det er nødvendigt, og når jeg finder en ny ting, jeg gerne vil øve mig i. For tiden øver jeg mig i:

✖️ at blive bedre til at tage opvasken i stedet for at lade den stå

✖️ at fokusere i længere tid, når jeg læser. Jeg er ret god til overspringshandlinger, men jeg øver mig i at lade være

✖️ at drikke vand. Ret banalt, men vanvittig vigtigt

✖️ at lade være med at stresse og tænke for meget over tingene. Nogle gange er det bedst bare at sige “nå” og komme videre

Hvad øver du dig i for tiden?

STAY UPDATED:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar