Kære Mads og Monopolet #3

Læs del 1 her og del 2 her.

Sidst jeg skrev om mit dilemma, var jeg slået tilbage til udgangspunktet. Forvirret og uden anelse om, hvad jeg skulle vælge og ikke mindst hvordan. Hvad skal afgøre mit valg? Mine interesser, det forudsigelige, det eksperimenterende – chancen eller det trygge, men måske også lidt kedelige?

Der er tre måneder til. Sådan cirka. Tre måneder til, at jeg skal sætte kryds ved, hvad jeg skal studere de næste to år, og hvad der skal skabe fundamentet for min karriere. Jeg er begyndt at tvivle på, om jeg egentlig overhovedet vil væk fra Aalborg universitet. Om jeg overhovedet har lyst til at kaste mig ud i noget nyt med hovedet først. Jeg er jo, når det kommer til stykket, ret glad for mit studie. Vi passer godt sammen.

Jeg er ikke sikker på, at jeg tør gamble med så vigtig en beslutning, og jeg vil være ked af at vælge forkert og droppe ud. Jeg ved hvad jeg får på AAU, men kender kun de formelle rammer for, hvad jeg får, hvis jeg vælger AU. Og jeg er ikke sikker på, at en ny læringsform og holdning til læring er det, jeg har brug. Jeg kan godt lide, at jeg har relativt meget undervisning og bagefter få lov at prøve det af.

Måske passer ordsproget “gammel kærlighed ruster aldrig” alligevel. Jeg har flirtet lidt med den smarte fyr Aarhus universitet og luret lidt på det. Det ukendte er altid lidt mere spændende end det gamle. Det er lidt lige som når man ser Magic Mike og savler over hvor sexet han er, og bagefter kigger på sin kæreste og tænker, at man jo egentlig har det godt med ham og holder af ham, selvom han ikke er lige som Magic Mike. Gav det overhovedet mening?

Jeg er stadig voldsomt i tvivl og fødderne er ved at blive kolde. Måske er der ikke noget glat i bare at træffe det simple og forudsigelige valg og blive der, hvor jeg er, selvom jeg gerne vil hjem til Århus.


STAY UPDATED:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar