Jeg hedder Christina, og jeg er en lastmover

Jeg indrømmer det blankt. Jeg er en lastmover, der lige skal se tendenser an og først er overbevist, når alle er holdt op igen. Så derfor er tiden inde til at jeg måtte kaste mig ud i over night oats. Et decideret instagramvenligt ord, og en decideret god ide. Det smager skønt, er sundt og så er det nemt. Jeg er har taget udgangspunkt i Carrotsticks opskrift, og tilpasset til hvad jeg lige havde i skabene og kan lide.

Det skal du bruge: 

  • ca. 2 spsk chiafrø
  • 3 spsk. havregryn
  • 4 spsk. skyr
  • 3 spsk. mælk/vand
  • 1-2 spsk. sukker/honning

Bland alle ingredienser i et glas og stil det i køleskabet natten over. Top med musli (find min opskrift HER) eller nødder om morgenen. Der er også virkelig lækkert med nogle bær eller bærkompot. Lav det i aften, så er der nem og lækker morgenmad i morgen.

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar