Med grøn cola, mørk chokolade og mumi skal eksamenslæsningen klares

eksamenslæsning

Jeg skal til eksamen. Igen. Det er der som sådan ikke noget nyt i, for det har jeg efterhånden været ret mange gange på dette semester. Men denne gang er det anderledes, for der er kun 24 timer at gøre godt med, når jeg skal op i Offentlig økonomistyring og budgetlægning (spændende, ikke? 😉 ) Derfor har jeg lagt en større masterplan i et sirligt opstillet skema med alt det jeg skal læse, og jeg blev faktisk overrasket over, hvor meget læsestof der egentlig er.

Det betyder at koncentrationen skal holdes i lang tid, for at jeg overhovedet kan gøre mig forhåbninger om at blive færdig inden onsdag i næste uge. Men med en grøn cola, mørk chokolade og kaffe i mumikoppen, så går det faktisk rimelig smertefrit. Især når der tilføjes lidt instrumentel musik.

Kender i vingummilæsning? Dét der hvor man lægger en vingummi på siderne, og så må man spise den, når man er kommet til det afsnit, hvor vingummien ligger. Det er effektivt, men svært, når man har bogen elektronisk. Det fungerer ikke så godt med vingummier på mac’en. I stedet for sætter jeg mig små mål → Når jeg har læst to delafsnit, må jeg få et stykke chokolade. Når jeg er færdig med kapitlet, må jeg holde en pause osv.

Det virker ret godt, for når man først har fået et stykke slik/chokolade eller hvad du nu bruger, så  man bare have et til, og så bliver man nødt til at læse hurtigt og koncentreret for at gøre sig fortjent til det. På den måde gå det både stærkt og man få læst samtidig med at det gøre lidt sjovt og hyggeligt.

Hvordan gør I, når I læser til eksamen?


 

STAY UPDATED
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM

Du kan også fange mig på snapchat (christinandk)Skriv en komentar