8 ting jeg drømmer om

Det er blevet tid til endnu et indlæg, hvor jeg fortæller til mere om mig selv. Men i stedet for de sædvanlige 10 random ting, tænkte jeg, at det var lidt sjovere og mere interessant at fortælle, hvad jeg går om drømmer om.

Jeg drømmer om:

  • En opvaskemaskine. Det ville gøre mit liv meget nemmere.
  • Mit drømmejob er i en forvaltning inden for børn/unge- eller uddannelsesområdet. Det er et særligt område, hvor indsatsen virkelig har en afgørende betydning.
  • En stor hvid patriciervilla med sorte tegl. Jeg synes disse huse er virkelig smukke, og så skal den stoppes med danske designklassiskere.
  • Selvom jeg egentlig har det meget godt som studerende, så er jeg begyndt at glæde mig til at blive færdig. Det skræmmer mig ikke så meget mere.
  • At have fri, når man har fri. Et begreb der ikke helt eksisterer når man er studerende.
  • Økonomisk frihed. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg ikke behøver at planlægge, hvornår jeg har råd til at købe nye støvler, bukser osv., men bare kan købe det, når jeg har lyst uden det ødelægge resten af månedens budget
  • Ferie. Jeg drømmer om en varm og lang ferie til en europæisk storby til sommer. Jeg tror jeg trænger til det til den tid.
  • Og så drømme jeg selvfølgelig om at blive rigtig voksen og få en familie – altså først om nogle år.

Hvad drømmer du om?


 

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM

… og nu også snapchat: christinandkSkriv en komentar