Top 10 indlæg fra 2015

Untitled-1

Det er længe siden sidst. Julen er slut og det er tid til at kigge frem mod det nye år der venter lige om hjørnet, men også tid til at kigge tilbage på det år, der snart er slut. Det er slet ikke til at forstå at der er gået et år. Et helt år. Det går alt for stærkt – som om det der ligger langt ude i fremtiden indhenter en alt for hurtigt. Men lad og komme til sagen inden det bliver alt for lomme filosofisk 😉

1: Man dør ikke af at få 4
Et meget personligt indlæg jeg skrev i sommer efter en afsluttende eksamen på fjerde semester. Jeg havde fået 4. Den dårligste karakter jeg har fået på universitetet. Jeg var ikke stolt, men samtidig må man vende det til noget konstruktivt, som man kan lære af.

2: Den perfekte studerende
Nogle gange kan man godt føle sig lidt utilstrækkelig i sin rolle. Indlægget er selvreflekterende men mest af alt selvironisk. Nogle ting skal gribes an med humor

3: Sådan får du fornyet motivation
Produktet af et super godt foredrag, der fik mig til at tænke. Hvad gør man når motivatione bliver væk, og man bliver usikker?

4: Sådan bliver du selvsikker til eksamen
Mine egne gode råd til, hvordan man kommer i gennem eksamen med rank ryg og selvsikkerhed

5: Spar penge hos tandlægen med Tandbud
Et af de få sponsorede indlæg jeg har sagt ja til. Her fortalte jeg om mine braceface-tid (som jo nu er slut) og et tip til at spare penge ved tandlægen

6: Cafe latte i mikroovnen
Jeg er vild med cafe latte og måtte dele dette fantastiske tip med jer. Det er og nemt og hvis man lukker øjnene, så er det næsten lige som Baresso og Starbucks. Bare meget billigere

7: Kære Mads og monopolet …
Del 1 af beretningen om mit dilemma i forbindelse med valg af kandidatuddannelse. Et svært valg med alt for mange muligheder.

8: IKEA home office
Da jeg kastede mig ud i et wanna-be-boligblogger-indlæg med tips til et flot og billig kontor derhjemme. Det blev nu ret godt, hvis jeg selv skal sige det 😉

9: Om stressede studerende, Fremdriftsreformen og Sofie Carsten Nielsen
Der er ikke mange af poltiske debatindlæg/kommentarer tilbage på bloggen, men denne gang kunne jeg ikke dy mig og skrev en kommentar om Fremdiftsreformens problematikker og hvorfor den ikke virker eller kommer til det.

10: Musli snack med chokolade
En lækker lille snak til madpakke – semi sund, men absolut helt igennem lækker.

 

 2 thoughts on “Top 10 indlæg fra 2015”

Skriv en komentar