Om travlhed og to flotte fyre

Det har været en lidt vild uge. I fredags afleverede jeg den sidste eksamen i eksamensmarathonet. Og i mandags startede valgfag kl. 8.15. et menneskeligt tidligt tidspunkt, når man har været vant til at have forelæsning k. 12:30. Det er sgu ret tidligt at stå op, når det ikke engang er blevet lyst, men det er nu også meget rart i sidste ende.

Mandag bød også på en arrangement med landets Justitsminister Søren Pind, der fortalte om retsforbeholdet. Men det var ikke det bedste. Agenda vil gerne lave et interview med ham, og det lykkes! Så sammen med de ‘rigtige’ journalister stod vi i kø for at få en udtalelse og jeg knipsede billeder som en anden paparazzifotograf. Dagen efter fik AAU besøg af Statsministeren og også her lykkedes det at få et interview (du kan se det på Agenda Facebookside) og et fast håndtryk, og en af de rigtige journalister kunne kende os fra dagen før. Så ja min hånd har trykket Pind og Løkkes, og selv samme hånd var med i Tv2Nord og aften (hvis det er noget der er værd at blære sig med 😂).

Der har været fart på, men den gode form for dét der var programmet var virkelig interessant. I næste uge drager jeg til København et par dage, så jeg kan indløse de billetter jeg vandt til tivoli i foråret. Så kan julestemningen bare kommen an.

___________________________

Husk at kigge forbi bloggen på søndag, hvor du igen kan downloade en gratis plakat

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar