4. søndag i advent // Print-selv-kalender

Så blev det sidste søndag inden juleaften. Jeg er smuttet hjem til Århus for at holde juleferie, og det er tiltrængt, for jeg er træt ind helt ind til benet. Det har sgu været et lidt presset semester, så i år har jeg glædet mig ekstra meget til jul, selvom jeg ikke er den største julefan. Jeg tror jeg har nået den alder, hvor jeg glæder mig til maden og ikke så meget alt det andet. Kender I det? 🙂

Idag er det ikke en plakat du kan downloade lige som de sidste tre søndage, men derimod en kaldender, som du kan tage med dig ind i det nye år. Jeg håber i kan lide den. Hav en rigtig god 4. søndag i advent!

Du kan downloade kalenderen HER

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM

__________________

Du kan se alle mine plakater HER – både de tre print-selv-plakater og Å for Århus-plakatenSkriv en komentar