10 ting du sikkert ikke vidste

Untitled-2
Det var de bedste selfies jeg kunne grave frem fra gemmern – jeg må få taget nogle nye billeder 😛

Det er ret sjovt at læse denne type indlæg ved andre bloggere, for man føler jo næsten at man er virtuelle veninder med dem, når man følger med i deres liv online. Det er straks værre når det kommer til en selv, og man skal skrive 10 punkter der handler om en selv. Det tager altid lidt tid at finde på den, men her er de altså:

1: Jeg er en sucker for chick flicks og teenage-kærligheds-boy-meets-girl film og bøger. Det er så sødt.
2: Jeg går ret meget op i kommasætning i mine tekster. Måske er det lidt til grammarnazi siden, men det er jo vigtigt for, at man kan forstå, hvad der står.
3: Jeg kunne godt tænke mig at være iværksætter, fordi jeg synes miljøet er fedt og dét med at føre sin ide ud i livet. Problemet er bare at jeg ikke har nogen god idé
4: Jeg er lidt bange for blinde. Ikke den blinde som person, men øjnene. Jeg ved godt at de ikke kan se, men jeg synes øjnene der kører rundt uden man ved, hvor de kigger hen er lidt skræmmende
5: Jeg er vild med Twitter. Det er en skønt medie og alle er virkelig søde. Samtidig er det en god måde at komme i dialog og udfordre eks. politkernes synspunkter.
6: Jeg elsker cafe latte, men jeg kan ikke fordrage kaffe med mælk.
7: Jeg er blevet suget ind i Apples univers og alle mine elektroniske devices er faktisk fra Apple, selvom jeg engang synes det var noget pjat.
8: Jeg er stadig forvirret over mit kandidatvalg, men afklaringen nærmer sig (mere om det i et andet indlæg, hvis i har lyst til dette?)
9: Jeg var enebarn indtil jeg var 11, hvorefter jeg fik en søster der er nu er halvt så gammel som mig (i skrivende stund)
10: Jeg bryder mig ikke om julepynt og især ikke nisser. Det bliver lidt for meget. Jeg er mere til diskret julepynt og et par lys, hvis der absolut skal være noget og julesange. Hvordan har I det med julepynt?

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar