Christina N. og mig

På det seneste er der flere der spurgt ind til, hvorfor jeg har en blog. Jeg har tidligere skrevet lidt om det, men tåler vist en gentagelse. Jeg synes ,det er lidt underligt at fortælle Gud og hver mand, at jeg har en blog, for på den ene side er det mit eget lille projekt, og på den anden side bliver jeg lykkelig og virkelig stolt, når jeg hører at nogen læser med og kan lide dét de læser.

De fleste synes at det er lidt sejt, og mange spørger også automatisk og jeg får penge for at skrive mine indlæg og om jeg får penge, når jeg poster et billede. Det gør jeg sjældent. Jeg har ikke valgt at blogge, fordi jeg vil være kendt eller tjene mange penge. Jeg gør det fordi jeg har noget at fortælle, som andre måske kan få glæde af.

Tidligere har bloggen været mere distanceret fra mig som person, end den er nu. På det seneste er det dog begyndt handle mere om mig og det jeg oplever, og forskellen på Christina N. og mig er blevet mindre, det er ikke kun mit navn, men rent faktisk også mig som person. Nu er det tydeligere at vi er den samme. Min fornemmelser er, at I godt kan lide, når jeg også fortæller om at få 4 eller være i tvivl, Jeg er jo også bare et helt almindeligt menneske, der også tvivler og har nedture.

Jeg kan egentlig godt lide den mere peronlige vinkel, men det er også en del sværere at skrive disse indlæg, da jeg jo udlevere noget af mig selv til offentlig skue. På den anden side føler jeg også, at jeg kan bidrage med noget, ved at fortælle min historie. Samtidig er det også en måde for mig selv at forholde mig til det jeg oplever og føler, og vise at det ikke er unormalt at være i tvivl. Og at der rent faktisk er et helt almindelig menneske bag de gode råd.

Hvad kan du godt lide ved bloggen, og kan du lide den mere personlige vinkel?

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


Skriv en komentar