Om at snyde sin hjerne og effektivitet

Vi kendet det allesammen. Man har besluttet sig for at læse til forelæsningen i morgen, men efter fem sider er øjenlågene tunge, om man husker ikke et ord af hvad man har læst. Det er ikke særlig rart at være plantet der på kontorstolen og læsningen skal bare overstås, så man kan lave noget sjovere.

Men man kan snyde sin hjerne til at tro, at det er hyggeligt, sjovt og rart at læse. Hvis man inddrager elementer, man normalt forbinder med hygge og komfort, med læsningen kan hjernen snydes til at tro at det er hyggeligt og dejligt at læse. Derfor kan det måske være fordelagtigt og godt for effektiviteten at sætte sig med et tæppe eller en god kop kaffe/the, hvis du skal koncentrere dig om at læse. Du kan også indrette et decideret læsehjørne, hvor du kan sidde og have det rart, mens du får læst.

læsehjørne

Foto: 1 / 2 / 3

FØLG MED VIA PINTEREST HER


Skriv en komentar