Lidt om plakater, eksamen og efterårsferie

Der er sket en del siden jeg sidst har skrevet her på bloggen. Der har været stille, hvilket skyldes at jeg har gang i et par projekter og samtidig hænger der en eksamen over hovedet på mig – nummer to (!!) på dette semester, som løber af stablen i næste ugen. Derfor har jeg heller ikke haft efterårsferie lige som så mange andre, men det blev dog til et par dage i Århus, eftersom der kun var få forelæsninger i denne uge, så lidt ferie er det blevet til.

IMG_1452

Det går super godt med mit plakatprojekt, hvor jeg har designet Å for Århus plakaten. Jeg har allerede sendt de første af sted. Jeg er så vanvittig stolt over at nogen vil købe den, og hænge den op på væggen! (Hvis du også er interesseret i en plakat så send en mail til cn@christinan.dk eller læs mere her 🙂 )

… Og der er faktisk også sket noget andet revolutionerende i den seneste tid. Jeg ligner en voksen! Jeg har jo haft togskinner på tænderne i 3,5 år og for en uge siden kom de altså af. Det føles underligt, men jeg er så glad for det, men jeg skal også lige vænne mig til det – det er jo en helt ny situation.

12088184_10206924639861857_7715335261820248957_n

FØLG MED VIA FACEBOOK HER

 Skriv en komentar