Jeg burde …

jeg burde

Der er så meget man burde gøre. Jeg burde træne mere. Jeg burde læse op til min eksamen på mandag. Jeg burde læse mere foran. Jeg burde …

At være studerende er det samme som at have evigt dårlig samvittighed. Det er der vist ikke meget diskussion om. Man bliver hele tiden ramt af en bølge af ting man burde gøre. Det kan til tider være svært at løsrive sig fra disse tanker og retfærdiggøre hvorfor man ikke lige tager i fitnesscenteret, og hvorfor man ikke lige får læst til forelæsningen, selvom man burde. Det er et negativt tankemønster, som man kan arbejde med.

I stede for at sige “Jeg burde”, bør man måske spørge sig selv “hvad vil jeg gerne nå, og hvor når kan jeg gøre det?” Hvis man allerede har klargjort at man skal læse eller at man vil i fitness på et bestemt tidspunkt, så kan kan man komme ud over “jeg burde” og derimod sige “jeg vil gerne”.

Hvad gør du for at kontrollere den dårlige samvittighed?

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar