Spar penge hos tandlægen med Tandbud

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF TANDBUD
Untitled-3

Som nogen af jer måske ved, så falder jeg lige for tiden idenfor kategorien ”braceface”. Jeg har de sidste tre år være sponsoreret af DSB, og har haft et fint skinnesæt påmonteret mine lidt specielle tænder. Der er nemlig ikke så mange af dem, og derfor skal der gøres plads til implantater, så jeg ikke bliver tandløs som i trediverne og også kan få fast føde når jeg bliver gammel.

Det har været en speciel oplevelse af have togskinner på i tyverne. De fleste får jo togskinner på i teenageårene for at rette skæve tænder, men ikke mig. Jeg fik i stedet mine på i en alder af 19 år, tre uger før gallafesten i 3.g på gymnasiet. Da jeg startede på universitet var det også i selskab med togskinnerne, og der har været et par interessante episoder undervejs. Folk tror oftest at jeg er en del yngre end jeg egentlig er (det hjælper når jeg lukker munden 😉 ), og ofte bliver jeg behandlet som én på 14, selvom jeg har passeret de 22, og min lillesøster har da også spurgt om mine togskinner havde superkræfter lige som Sallys fra tegnefilmen Braceface.

Tiden som braceface er ved at lakke mod enden, og jeg har allerede fået halvdelen af! Det betyder at jeg snart skal konsultere en rigtig tandlæge igen, hvilket jeg ikke har gjort, mens jeg har haft mine togskinner på, da jeg går ved specialtandlæge. Det bliver derfor noget af en omvæltning, når jeg igen skal til at betale for det.

tandbud-figur-vaeg-rgb

Jeg har aldrig været bange for at gå til tandlægen på grund af tandlægeskræk, men jeg gruer altid for, hvad det kommer til at koste og hader det akavede øjeblik, når man får regningen og skal stikke dankortet i terminalen. Men jeg har lavet lidt research, og måske behøver det faktisk ikke være så dyrt. Med Tandbud kan man nemlig indhente tilbud på tandbehandlinger, og på denne måde presse prisen ned, så det ikke gør helt så ondt i dankortet, når man lægger sig i stolen.

Jeg ved at mange studerende fravælger at gå til tandlægen fordi det kan være dyrt, og det kan være svært at få råd til med en stram SU-økonomi, og derfor er dette en oplagt mulighed for, både at værne som sin tandsundhed og sin pengepung. Det behøver ikke at være dyrt at gå til tandlægen. Med Tandbud kan du indhente tilbud på specifikke behandlinger ved tandlæger nær dig. Det er helt op til dig, om du vælger at bruge tilbuddene, så der er ingen forpligtelser forbundet med det, blot en rigtig smart service, der kan hjælpe dig med finde den billigste tandlæge.Skriv en komentar