E-bøger

ebøger… er skide smart. Jeg har de sidste uger været helt forgabt i min iPad. Ikke fordi jeg har været på Facebook og spillet candy crush (i hvert fald ikke hele tiden), men fordi jeg har læst en e-bog. Orange is the new black for at være præcis. Det er vanvittig smart, og en god måde at udnytte sine devices til andet end spil og facebook.

Fil 20-07-15 21.30.53

Og jeg har undersøgt markedet for e-bøger, og det er ikke så skidt endda. De fleste e-bøger er nemlig væsentlig billigere end trykte bøger, så der er nogle penge at spare. Ligeledes kan man også låne e-bøger på biblioteket, blandt andet via e-reolen. Dog skal man ikke gå efter de mest populære titler her, da der er enormt lang ventetid (da de vist kun kan låne et vist antal af en bog ud af gangen), men anyways, så er det en god mulighed. Hos Bookboon kan man finde et stort udvalg af gratis bøger med en faglig profil eller guides til diverse programmer, og ved eblad.org kan man hente gratis magasiner og bøger til både børn og voksne.

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HERSkriv en komentar