9 ting du ikke vidste om mig

Untitled-1Der er kommet en del nye læsere til – især efter jeg postede det meget personlige indlæg “Man dør ikke af at få 4“. Tak fordi i tog så pænt imod det! Dette er en oplagt mulighed for jer nye såvel som gamle læsere at lære mig lidt bedre at kende, så her får i 9 ting, som i nok ikke vidste om mig.

  1. En stor del af min gymnasietid troede jeg, at jeg skulle læse nanoscience og ende som forsker, men da fandt ud af, at jeg ikke er god til den naturvidenskabelige eksamensform med beviser og udregninger, men derimod er meget bedre til ord, så derfor blev det min interesse for samfundsvidenskab og kommunikation der vandt til sidst.
  2. Jeg har både gået i gymnasieklasse og nu på universitetet med min kæreste, og vi har kun været afskilt i vores sabbatår, hvor vi dog ikke arbejde det samme sted 😉 Dog planlægger vi heller ikke at læse den samme kandidatuddannelse.
  3. Min kæreste og jeg har netop rundet 4 år sammen.
  4. Jeg kan ikke udstå ørevoks og synes at det er det klammeste der findes. Især når det vandrer ud af ørene på folk. Ad!
  5. Jeg er over det seneste halvandet år blevet suget ind i Apples univers, selvom jeg førhen har svoret at jeg aldrig skulle eje en iPhone. Men nu er jeg utrolig glad for min Apple “vognpark” med macbook, iPad og iPhone.
  6. Jeg har en drøm om at bo en en stor patriciervilla indrettet med danske designklassiskere, når jeg bliver rig. Jeg har et meget blødt punkt for arkitekttegnede møbler, og jeg tør ikke tænke på, hvad der sker, når jeg får min første rigtige løn…
  7. Efter at jeg forlod Århus for to år siden er jeg blevet helt “nyforelsket” i byen. Århus er noget helt særlig for mig. Det er ikke en by men en følelse, som de siger i Bruun’s galleri
  8. Selvom jeg er vild med Århus, så er jeg også vild med Nordjylland. Jeg har nok en indre nordjyde, der er blevet sluppet fri, og mentaliteten og stemningen i Nordjylland passer perfekt til mig, og jeg kunne godt finde på at blive boende, når jeg er færdiguddannet.
  9. Min drømmejob er i en forvaltning inden for børn- og ungeområdet. Netop den gruppe kan noget særligt og kan blive til noget særligt, hvis man investerer i dem, og det vil jeg gerne være med til at arbejde med.
FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar