TIP: Prioriter din læsning

tipNår du læser op til eksamen, kan det være fordel at lave en prioriteret læseliste. Så ved man hvad der er vigtigst at have styr på, og derved er det nemmer at komme i gang og opretholde motivationen til at læse

 2 thoughts on “TIP: Prioriter din læsning”

 • Hej Christina. Jeg læser selv på Aalborg Universitet på 2. semester, så det er anden gang jeg skal til eksamen i forhold til projektopgave. Hvordan læser du op på projektet? Læser du mest metoder og teori eller er du helt tekstnær i projektet og forbereder dig på evt. spørgsmål til eksamen? 🙂 På første semester talte vi næsten udelukkende om vores projekt (metoder, resultater osv.), men jeg vil også gerne være foreberedt på spørgsmål omkring videnskabsteori og andet. Synes det er svært at finde en balance.

  • Hej Iben,

   Hvilket studie læser du på?

   Jeg plejer at læse projektet igennem og notere alle de teorier, metoder og empirisk materiale, som jeg bør have styr på. Herefter læser jeg også ofte lidt om problemstillingen – eksempelvis nyere viden, som man ikke har fået med, eller noget der kunne have være interessant at have inddraget. Og selvfølgelig også de åbenlyse spørgsmål, som man er overbevist om, at vejleder/eksaminator vil spørge ind til

   Jeg håber at du kan bruge mit svar 🙂

Skriv en komentar