Derfor er det fedt at være studerende

Der er nok mange af jer, der sidder med hovedet begravet i bøgerne og er ved at lægge sidste hånd på et projekt eller i gang med at læse pensum op til sommerens eksaminer. Det er ikke just den bedste del af det at være studerende, men ikke desto mindre skal vi huske på, at studielivet også er godt, selvom det lige nu godt kan virke som død og pine.

1

Derfor er det fedt at være studerende:

  • Man har stor indflydelse på din hverdags struktur og kan selv prioritere, hvornår du har lyst til at gøre hvad. Hvis man har lyst til at være længe oppe og stå op kl 12 og læse, så gør du det bare
  • Man bestemmer selv om man har lyst til komme til forelæsning eller pensum – der er ikke nogen der holder øje med en, og får man ikke lige læst, så er der ikke nogen lærer, der sender en uden for døren
  • Man har masser af tid på trods af at studierne i perioder fylder meget. Man kan prioritere din tid som du vil, og ikke midst, så det passer bedst til ens personlige måde at arbejde på.
  • Den lange sommerferie. Selvom de knap tre måneder godt kan føles lange, så er det også skønt at kunne slappe af i så lang tid, når man har knoklet hårdt i et helt semester
  • Man lærer meget om dig selv, når man studerer. Man funder ud af hvordan man har det bedst med at gøre tingene, og hvordan man håndterer stress. Det tror jeg er en værdifuld erfaring, når man “bliver voksen” og skal ud på arbejdsmarkedet, hvor tempoet er højt.

Tilføj gerne flere punkter – hvorfor synes du det er fedt at være studerende?Skriv en komentar