Brug din smartphone smart

Man kan jo næsten ikke være et ungt menneske uden også at lide ar FOMO (Fear Of Missing Out) og iPhonen kan næsten ikke holde strøm en hel dag, fordi den er i brug hele tiden. Men når vi nu bruger den hele tiden, hvorfor så ikke gøre det på en smart og effektiv måde? Jeg har samlet en række tips til, hvordan du kan udnytte din smartphone på en smartere måde ( 😉 ).

onkelbillig

Notér alt det du skal huske i en app. Jeg bruger app’en påmindelser på min iPhone som en to-do-list, hvor jeg noterer alt hvad jeg skal huske, selv de små ting, og krydser dem af, når de ikke er aktuelle mere. På denne måde kan man nemt tjekke om der er noget man har glemt, når man alligevel bruger telefonen. På andriod kan man bruge Google keep, som også er en fremragende app til dette formål.

Udnyt funktionenerne, så telefonen ikke kun modarbejder dig, når du arbejder, fordi du har mere lyst til at være på instagram end at læse. Brug funktionerne som et værktøj. Som jeg tidligere har beskrevet kan man bruge stopuret, for at øge motivationen, når man læser. Sæt uret på x-antal minutter og læs koncentreret i perioden og hold pause, når uret ringer. Jeg bruger også ofte selv Ordbogen.com’s app, når jeg læser engelske tekster. Telefonen ligger jo alligevel ved siden af, og deres app er nem at bruge, når man hurtigt skal finde ud af, hvad et ord betyder.

Brug de sociale medier strategisk. Det er eksempelvis en god ide at være på LinkedIn i forhold til den fremtidige karriere og på Twitter kan du møde en masse ligesindede og blive inspireret af deres arbejde og ligeledes få hjælp til alverdens ting med hashtagget #twitterhjerne.

Indlægget er sponsoreret af OnkelBillig.dk, der sælger tilbehør til smartphone og tablets til lave priser1 thought on “Brug din smartphone smart”

Skriv en komentar