Hvordan får du ny energi?

Untitled-2Det er hårdt at være studerende. Det kan vi vist allesammen blive enige om. I travle perioder lægges der meget energi i studiet, og det er ikke altid at man husker at tanke ny energi. Det skete for mig på tredje semester, hvor jeg brugte rigtig meget energi på mit studie, men glemte at give plads til at tanke ny energi.

Derfor tror jeg at det er vigtigt at spørge sig selv: “Hvordan får jeg ny energi?” for at man kan få et godt studieliv uden for meget stress. Og det kan være hvad som helst – det kan være at se et afsnit at sin yndlingsserie, at gå i fitness, at læse en bog, at høre god musik eller alt muligt andet. Det er kun dig der ved det!

Når du ved, hvad der giver dig ny energi, kan du minimere stresniveauet i pressede perioder – du kan tilføje ny energi til regnskabet, så du ikke kun bruger energi, men også tilføjer energi. Efter min “krise” (krise er måske et stort ord) på tredje semester har dette hjulpet mig meget at reflektere over, hvad der giver mig energi, og mit fjerde semester har været en del mindre stressfyldt.

Jeg håber at I også vil kunne finde dette brugbart i jeres studieliv!Skriv en komentar