Jeg troede, at jeg havde en plan

Jeg troede jeg havde styr på det. Jeg troede at jeg havde en skudsikker plan. Jeg troede at denne plan ville tage mig direkte til mit drømmejob. Jeg troede. Jeg har fundet ud af jeg jeg måske tog fejl. Måske var min plan ikke så skudsikker og genial i virkeligheden. Måske var dén plan bare bedst inde i mit hoved.

Jeg har skrevet lidt om mine fremtidsplaner i forhold til hvor min uddannelse skal bære mig hen før. Glem alt hvad jeg har sagt. Eller i hvert fald noget af det. Jeg er stadig tosset med Aalborg, PBL og Politik & administration. Men jeg har erfaret at min plan og uddannelsesvidenskab bliver for snæver, og det bliver måske svært at komme ind på arbejdsmarkedet på lige præcis det område jeg gerne vil, og der er måske langt fra end uddannelse til drømmejob. Derfor går mine overvejelser derfor på om jeg skal læse kandidaten i Politik & administation og blive cand.scient.adm (det lyder godt, hva’ 😉 )

Herved kan jeg også få lov til at sige at jeg er uddannet fra Aalborg universitet, som jo gør enhver i erhvervslivet en lille smule våd i trussen, da vi har mange andre kompetencer end blot den teoretiske viden 😉 For hver dag der går bliver denne ide mere og mere attraktiv i forhold til min oprindelige plan, og måske er det sådan det ender, da den nok nemmere kan tage mig derhen, hvor jeg gerne vil ende. Men hvem ved?Skriv en komentar